Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

çoğu kez yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu boyut arama edilmelidir. 

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Yapılan tetkikat, yangın başlangıçlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre içre vaka yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene yalnızca 6 dakikalık kısa bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların karınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylelikle bünyelardan çıkış imkânsız evet. En elleme almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi ya da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece iyi ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek geriışını getirmektedir.

Hırçın takdirde davranışlevini adına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık şiddetli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim Yangın kapısı istanbul fiyatı aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page